Vi skaber en god handel for alle parter

Foxway Distribution (tidligere DCC A/S) blev etableret i 1995 og er i dag en af Europas førende IT-distributører med et dedikeret team på 120 medarbejdere. Foxway Distribution's kerneforretning er handel med førende IT- brands til konkurrencedygtige priser. Men vi stræber også efter at tilføje ekstra værdi i alt, hvad vi gør – fra en personlig og dygtig kundeservice med kun én lokal Account ansvarlig, til hurtig daglig levering, hurtige svartider samt kundetilpassede løsninger.

Foxway Distribution's hovedkvarter er beliggende i Danmark. Dertil kommer regionale salgskontorer i Tyskland, Sverige og Slovakiet. Vores årlige omsætning er ca. 67 millioner euro, og vi har fået tildelt en AAA kreditvurdering for vores solide økonomi.

Dette muliggør at vi kan opkøbe større partivarer til favorable priser hos førende IT-producenter samt tilbyde vores forhandlere gode kreditvilkår.

Kunderne siger...

Prisstærk og hurtig levering af løsninger

IT Relation

"Vi er hos IT Relation yderst tilfredse med samarbejdet med Foxway Distribution. De tilbyder altid en fleksibel, prisstærk og hurtig løsning indenfor hardware. Det giver os et forspring som forhandler og det kommer vores kunder til stor gavn. Ydermere er Foxway Distribution altid garant for en god kundeservice og en hurtig levering. Vi vil til enhver tid anbefale Foxway Distribution som hardware leverandør."

/Simon T. Jensen, Team Leader for Product sales, IT Relation.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Stor produktviden og fleksible muligheder

Codeex

"Vi bruger Foxway Distribution flere gange dagligt, da vi sætter stor pris på deres produktviden om især professionelt udstyr, den gode service samt den hurtige levering. Det er værdier som vi og vores kunder vægter meget højt. Foxway Distribution er fleksible, og leverer både standard og skræddersyede hardware løsninger. Vi har implementeret Foxway Distribution som en del af vores faste sortiment til stor tilfredshed for os og vores kunder."

/Mike Gosvig, Business Development manager, Codeex.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Professionel sparring og konkurrencedygtige priser

Skan-Data

"Foxway Distribution er for os en samarbejdspartner, der tager vores forretning seriøst. De leverer altid en professionel og kompetent sparring, hvilket er essentielt for os. Priserne er tilmed konkurrencedygtige og leveringen er altid som lovet."

/Dan Jensen, Salgschef, Skan-Data.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Godt program for opkøb af brugt udstyr

JDM

"Vi anvender Foxway Distribution som samarbejdspartner og værdsætter især deres program for opkøb af brugt it-udstyr. Det giver vores kunder en mulighed for på en sikker og miljørigtig måde at udskifte udtjent udstyr. God kundeservice er i højsædet og de går ofte langt for at finde den rette løsning."

/Jesper B. K. Skov, Account Manager, JDM.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Sparer resourcer og tid

NEXU

"Vi har et dybt professionelt samarbejde med Foxway Distribution. De sørger for et højt kvalitetsniveau, serviceminded og kompetent sparring. Alt sammen i øjenhøjde og med hurtig svartid. Det sparer os en masse ressourcer og tid i sidste ende. Vi vil til enhver tid anbefale Foxway Distribution som leverandør af professionelt hardware til seriøse IT-forhandlere."

/Christian Juul, Kvalitetschef, NEXU.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Stort lager og hurtige svartider

MidtIT.dk

"Samarbejdet med Foxway Distribution sikrer, at vi altid kan levere markedets bedste kvalitet, og samtidig kan vi plukke hardware fra et af de største lagre i DK. Kan vi ikke finde svar på internettet, så er der er altid hurtigt svar hos Foxway Distribution fra vores faste kontakt eller backup salgsteam - det er essentielt for vores forretning, da det sikrer, at vi leverer det, vores kunder forventer af en professionel leverandør som os. Samarbejdet, priser og svartider er blandt markedets absolut bedste, og vi vil til enhver tid anbefale Foxway Distribution som hardware leverandør."

/Leif Mikkelsen, Ejer, MidtIT.dk.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Markedsførende serviceniveau

iAdvice

"Vi benytter os dagligt af Foxway Distribution som leverandør af IT-hardware, til fordel for os og vores kunder. Udover konkurrencedygtige priser har vi også stor gavn af den professionelle sparring og det markedsførerende serviceniveau. Den gode service sparer os både tid og ressourcer, da vi altid får det rigtige bud til kundens behov første gang."

/Bo Baadsgaard Jensen, IT-konsulent, iAdvice.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Fleksible og konkurrencedygtige

Flexbuy

"Foxway Distribution er en af de få samarbejdspartnere, hvor du møder fleksibilitet, kundeservice og konkurrence dygtige priser. Deres team af skarpe og it-kyndige sælgere gør det nemt at finde det rigtige udstyr og få hjælp til de spørgsmål, som der måtte være. Her får du en handel, hvor det er fair for begge parter, og opstår der problemer, er de altid klar med en god løsning."

/Andreas Henning, CEO, Flexbuy.

Læs om kundefordele »

Vi har igennem årene skabt et bredt og forgrenet netværk af samarbejdspartnere i hele verden, bestående af førende producenter og distributører. Dette gør os i stand til at opkøbe IT-hardware fra mange forskellige markeder og IT-productenter og tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Foxway Distribution har et stærkt globalt set-up med mange internationale Account Managers, og vi er repræsenteret lokalt flere steder i verden. Det betyder, at vi er i stand til at forstå vores kunders markeds-/forretningsbetingelser og udfordringer samt servicere dem på de primære europæiske sprog. For at imødekomme vores kunder på bedste vis, tildeles alle kunder en personlig Account Manager, der kender kundens marked og behov. 
 

I gennemsnit har vi varer på lager for omkring 60 millioner kroner, som primært består af bærbare og stationære computere, servere, nødstrøm, tilbehør og reservedele. Dette giver os mulighed for hurtigt at tilpasse hardware og IT-løsninger, der matchers kundernes behov. Ved hjælp af vores store netværk og produktviden hjælper vi også jævnligt kunder med at finde reservedele, der enten er svære at finde eller ikke produceres længere - det vil sige, hvis reservedelene ikke allerede er i vores beholdning.

Høj kvalitet er kendetegnet for vores logistikafdeling, der sørger for, at dine varer når frem via professionel og sikker håndtering. På årsbasis håndterer vi mere end 100.000 pakker, der alle inspiceres grundigt ved både ankomst og afsendelse fra vores lager. Vi samarbejder med førende fragtselskaber, hvilket betyder, at vores kunder får en hurtig og præcis levering. 

Vi tilbyder skræddersyede løsninger der kan imødekomme vores kunders specifikke ønsker og krav. Alle skræddersyede løsninger håndteres af certificerede og professionelle teknikere i vores in-house support center, hvor vi monterer, opdaterer firmware og konfigurerer hardware.

 

Vores supportmiljø har kapacitet til at håndtere op til 2.000 enheder pr. dag. Alle notebooks, desktops eller workstations, kan tilpasses – dette gælder også Operativ System (OS). Det betyder, at vi kan ændre sprog på tastaturet og OS samt ændret RAM, harddiske og wifi-kort. På de kraftige workstations kan vi desuden skifte eller ændre antal CPU'er. Vi opsætter også gerne totalløsninger i form af skærm, tastatur og mus, docking stationer eller andet tilbehør. 

 
 
 
 

Det estimeres, at der globalt produceres ca. 45 mio. tons IT-affald om året, og kun en lille andel genanvendes i kontrollerede rammer og systemer.

 

Udfordringen med elektronikaffald er, at det indeholder farlige stoffer som fx bly, cadmium, kviksølv m.fl. som kan skabe alvorlige miljøproblemer, hvis det ikke behandles forsvarligt.

Det er en stor udfordring med mange mulige løsninger, og en af svarene er at genbruge it-udstyr.

Vi gør det nemmere at vælge IT overskuds produkter i forhold til konventionel IT. Det er ikke kun det bedre valg for miljøet, men også det bedre valg for dit budget.

Social ansvarlighed

Vi vil gerne hjælpe med IT-udstyr, der hvor behovet er størst. Det kan enten være ved direkte donation af hardware eller udlån af hardware til et bestemt projekt. Vi har valgt at donere hardware frem for penge. Hermed kan vi få mest ud af vores indsats, da denne vil være forankret i vores forretning og kompetencer.

Vores hjerter brænder for børns velfærd og vi støtter projekter, som hjælper børn i nød. For eksempel har vi tidligere doneret computere til Nhake African Worldwide Trust i Zimbabwe til brug i en lokal hal, der fungerer som et centralt samlingssted for lokale børn og teenagere.

Intet projekt er for småt, men vi indgår som udgangspunkt ikke i projekter, der enkeltstående overstiger en kostpris for os på kr. 100.000,- . Derudover er det vigtig for os, at vi bidrager ud fra princippet ”need to have” frem for ”nice to have”.

Send os en skriftlig ansøgning her med en beskrivelse af jeres projekt og fortæl os, hvordan vores donation kan gøre en forskel for børn i nød.

Ansøgningen skal sendes til Kent H. Jeppesen . Alle ansøgninger bliver gennemgået og afstemt fortroligt i øverste ledelse. Vi bestræber os på at svare på alle ansøgninger så hurtigt som muligt.

Kent H. Jeppesen
CEO

  • Vi arbejder aktivt med miljøet og ønsker at blive opfattet som en miljøbevidst virksomhed af både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.
  • Foxway Distribution’s kerneforretning er håndtering af overskudsvarer, som øger produkternes livscyklus og minimerer behovet for recycling og dermed miljømæssige påvirkninger.
  • Foxway Distribution vil være i front i miljømæssige hensyn i alle aspekter af vores virke.
  • Foxway Distribution har fokus på de miljømæssige hensyn og vil løbende tage skridt til at minimere og forhindre forurening af miljøet.
  • Foxway Distribution stræber efter at gøre en bedre indsats end krævet af miljømæssige love og bestemmelser.
  • Foxway Distribution er medlem af WEEE-ordningen.
  • Foxway Distribution kræver den samme høje miljømæssige standard af leverandører og partnere.
  • Foxway Distribution udfører vores processer på en måde, der er designet til at minimere påvirkningen af miljøet og de personer der bor og arbejder i dette miljø.
  • Foxway Distribution er dedikeret til at opfylde kravene til bestemmelserne i ISO 14001 og til løbende forbedring af miljøledelsessystemet ved at etablere og indfri miljømål og gennemføre tiltag.