Services

Vi er her for at finde de rigtige løsninger til dig

Fokus på at skabe værdi

Vi muliggør cirkulær IT

Vores cirkulære services fokuserer på at skabe værdi til vores kunder ved at løse reelle problemer inden for omkostningseffektivitet, forretningssucces og bæredygtighed. Vi udbyder livscyklusservicer, genopretningsservicer, remarketing-servicer, indsigt og data til store organisationer og forhandlere af forbrugerelektronik.

DAAS

Device as a Service

En komplet løsning til enheder og servicer med priskontrol. Foxway tilbyder en komplet service på tværs af styringen af IT-livscyklussen. Det gør det muligt for virksomheder at tage fuld kontrol over flowet af aktiver inden for informations- og computerteknologi, hvilket udnytter den fulde værdi af hvert aktiv.

Hvordan kan vi hjælpe med DAAS »

Udnyt værdien af brugt IT-udstyr

Sælg din virksomheds brugte IT-udstyr til os – vi garanterer dokumentation for sikker sletning af data, en nem og transparent håndteringsproces og en god afregning.

3 nemme trin:

  • Hurtig og sikker afhentning.
  • Sikker opbevaring.
  • Certificeret databehandling.

Fortæl mig mere om brugt IT »

Kerneforretning

Vi sikrer en god handel

Vores kerneforretning er salg af overskydende IT – både overskydende IT-produkter, der er brugte, og helt nye overskudsprodukter, der købes direkte fra producenten.

Vi tilbyder samme kvalitet og garanti, som du forventer, når du køber direkte fra fabrikanten. Med andre ord forbinder vi din virksomhed med førende IT-brands – til en lavere pris.

Se fordele »

Vi er her for at imødekomme dine behov

Vores produkter er organiseret i tre kategorier

Vi tilbyder New Retail, Remanufactured og Refurbished - designet til at imødekomme forskellige krav og budgetter i alle størrelser.

Vores produkt kvaliteter »

Mange fordele

Bliv kunde

Bliv kunde og få adgang til et bredt udvalg af fordele – spar tid og penge, opret din ordre online gennem vores shop, få hurtig levering, gode kreditbetingelser og mere.

Læs mere om kundefordele »

 

Online shop

Bestil fx dine favorit produkter eller se ordrehistorik

Shop »