Bliv kunde hos Foxway Distribution og få adgang til en lang række fordele

Kunderne siger...

Prisstærk og hurtig levering af løsninger

IT Relation

"Vi er hos IT Relation yderst tilfredse med samarbejdet med Foxway Distribution. De tilbyder altid en fleksibel, prisstærk og hurtig løsning indenfor hardware. Det giver os et forspring som forhandler og det kommer vores kunder til stor gavn. Ydermere er Foxway Distribution altid garant for en god kundeservice og en hurtig levering. Vi vil til enhver tid anbefale Foxway Distribution som hardware leverandør."

/Simon T. Jensen, Team Leader for Product sales, IT Relation.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Stor produktviden og fleksible muligheder

Codeex

"Vi bruger Foxway Distribution flere gange dagligt, da vi sætter stor pris på deres produktviden om især professionelt udstyr, den gode service samt den hurtige levering. Det er værdier som vi og vores kunder vægter meget højt. Foxway Distribution er fleksible, og leverer både standard og skræddersyede hardware løsninger. Vi har implementeret Foxway Distribution som en del af vores faste sortiment til stor tilfredshed for os og vores kunder."

/Mike Gosvig, Business Development manager, Codeex.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Professionel sparring og konkurrencedygtige priser

Skan-Data

"Foxway Distribution er for os en samarbejdspartner, der tager vores forretning seriøst. De leverer altid en professionel og kompetent sparring, hvilket er essentielt for os. Priserne er tilmed konkurrencedygtige og leveringen er altid som lovet."

/Dan Jensen, Salgschef, Skan-Data.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Godt program for opkøb af brugt udstyr

JDM

"Vi anvender Foxway Distribution som samarbejdspartner og værdsætter især deres program for opkøb af brugt it-udstyr. Det giver vores kunder en mulighed for på en sikker og miljørigtig måde at udskifte udtjent udstyr. God kundeservice er i højsædet og de går ofte langt for at finde den rette løsning."

/Jesper B. K. Skov, Account Manager, JDM.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Sparer resourcer og tid

NEXU

"Vi har et dybt professionelt samarbejde med Foxway Distribution. De sørger for et højt kvalitetsniveau, serviceminded og kompetent sparring. Alt sammen i øjenhøjde og med hurtig svartid. Det sparer os en masse ressourcer og tid i sidste ende. Vi vil til enhver tid anbefale Foxway Distribution som leverandør af professionelt hardware til seriøse IT-forhandlere."

/Christian Juul, Kvalitetschef, NEXU.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Stort lager og hurtige svartider

MidtIT.dk

"Samarbejdet med Foxway Distribution sikrer, at vi altid kan levere markedets bedste kvalitet, og samtidig kan vi plukke hardware fra et af de største lagre i DK. Kan vi ikke finde svar på internettet, så er der er altid hurtigt svar hos Foxway Distribution fra vores faste kontakt eller backup salgsteam - det er essentielt for vores forretning, da det sikrer, at vi leverer det, vores kunder forventer af en professionel leverandør som os. Samarbejdet, priser og svartider er blandt markedets absolut bedste, og vi vil til enhver tid anbefale Foxway Distribution som hardware leverandør."

/Leif Mikkelsen, Ejer, MidtIT.dk.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Markedsførende serviceniveau

iAdvice

"Vi benytter os dagligt af Foxway Distribution som leverandør af IT-hardware, til fordel for os og vores kunder. Udover konkurrencedygtige priser har vi også stor gavn af den professionelle sparring og det markedsførerende serviceniveau. Den gode service sparer os både tid og ressourcer, da vi altid får det rigtige bud til kundens behov første gang."

/Bo Baadsgaard Jensen, IT-konsulent, iAdvice.

Læs om kundefordele »

Kunderne siger...

Fleksible og konkurrencedygtige

Flexbuy

"Foxway Distribution er en af de få samarbejdspartnere, hvor du møder fleksibilitet, kundeservice og konkurrence dygtige priser. Deres team af skarpe og it-kyndige sælgere gør det nemt at finde det rigtige udstyr og få hjælp til de spørgsmål, som der måtte være. Her får du en handel, hvor det er fair for begge parter, og opstår der problemer, er de altid klar med en god løsning."

/Andreas Henning, CEO, Flexbuy.

Læs om kundefordele »

Du kan forvente en god oplevelse

Spar tid og penge, afgiv dine ordrer online via vores shop, hurtig levering, gode kreditvilkår og meget mere. Glem heller ikke at du som kunde automatisk modtager vores nyhedsbrev og hermed får adgang til specifikke kampagnetilbud eller nyheder omkring vores nyeste produkter og services.

Opret dig som kunde i dag »


Kundefordele

Bredt udvalg.
Vores brede udvalg inkluderer både klienter, server/storage og infrastructure løsning. Vi står gerne til rådighed for at præsentere dig for hele vores produktportefølje og forretningspotentiale.

ISO 9001-certificeret.
Vi er ISO 9001-certificeret, hvilket betyder, at vi har styr på alle processer og leverer pålidelig kvalitet. Derudover er vi forpligtet til løbende at føre kontrol og til konstant at forbedre vores arbejdsgange.

Personlige Account Managers.
Vi tilbyder alle vores kunder dedikerede personlige Account Managers som bliver fast kontaktperson ved alle henvendelser. Du får hermed altid en hurtig og personlig respons med en Account Manager, som kender dig, din forretning og ordre historik.

Gode kreditvilkår.
Foxway Distribution er en velkonsolideret forretningspartner for både producenter og distributører i mange lande, og er tildelt den højeste kreditvurdering AAA, af Dun & Bradstreet, for en meget solid økonomi.

Fleksible løsninger.
Som kunde hos Foxway Distribution får du mulighed for at kunne få udskiftet stort set alt - det betyder, du kan få tilpasset sprog på tastatur, skiftet operativsystem eller ændret RAM, harddisk og wifi-kort. På kraftige workstations kan du også få skiftet eller ændret antal CPU’er.

Webshop 24/7.
Du kan via vores webshop afgive ordrer hele døgnet. Webshoppen giver adgang til både et bredt vareudvalg i forskellige prisklasser samt et hav af konfigurationsmuligheder

Hurtig levering.
Hurtig levering med mulighed for dag-til-dag levering i Europa ved afgivelse af ordre inden kl. 14. 

Høj kvalitet i vores leverancer.
Hvad enten det er produktkvalitet, leveringstider, rådgivning, RMA behandling m.m. så er vores kunder sikret en høj kvalitet og professionel håndtering.

 
 
 
 

Bliv kunde

Udfyld venligst formularen så vender vi tilbage hurtigst mulig.

* Obligatoriske felter.Ja tak, jeg vil gerne modtage marketing kommunikation som nyhedsbreve og personlige emails med tilbud og information. Jeg kan afmelde mig til enhver tid.*
En kommende stjerne