Job og karriere

Vi hilser altid kreative måder at arbejde på, åbne dialoger og nye ideer velkommen.

Ledige jobs i øjeblikket

Tjek venligst på vores centrale jobportal, om der er ledige jobs i øjeblikket.

job.foxway.com »

Vores firma værdier

I Foxway Distribution stræber vi altid efter at skabe værdi i alt hvad vi gør - til gavn for de mennesker og virksomheder vi handler med samt den omverden vi påvirker.

Vores kunder er det primære fokus for vores forretning, og det er kendetegnet ved hele vores tilgang. Vores udgangspunkt og mission er altid at skabe tillid med vores kunder ved at tilbyde de bedste produkter og den bedste service. 

Fra indkøb til salg til vores logistikafdeling ønsker vi, at vores kunder oplever en forskel når de handler med Foxway Distribution. Uanset om det er gennem vores gode priser, vores tekniske support eller vores professinelle og personlige kundeservice, tilføjer vi altid ekstra værdi.

Vores kultur

Som medarbejder i Foxway Distribution vil du typisk blive mødt med opgaver som er rellativt definerede, for vi er en virksomhed, hvor du oftest bliver ansat til en specialiseret opgave. Men indenfor rammerne vil du ofte opleve frihed til at løse opgaven.

Åben dialog og kreative ideer vil vi altid gerne høre om.

Mark D. Mortensen,
Head of Sales Denmark, CWS

"Vi er en levende salgsafdeling med uformel omgangstone og højt humør. Du vil have mulighed for at trives i det team hvor tillid og holdånd er en del af nøgleordene."

Talentudvikling

Hos Foxway Distribution fokuserer vi på, at vores medarbejdere får mulighed for at udleve deres fulde potentiale, og vi opfordrer vores kolleger til at udvikle sig enten ved at forbedre deres færdigheder gennem kurser og ekstra uddannelse, ved at tilføje mere ansvar i deres nuværende job eller ved at forfølge nye jobmuligheder inden for organisationen. 

Lasse H. Bendtsen,
Sales Manager

"Jeg har altid brændt for salg, sprog og kommunikation og menneskelige relationer, så Foxway Distribution har været det rigtige for mig. Efter 3 år på vores hovedkontor i Aarhus har jeg nu fået mulighed for en udstationering i Barcelona, og det glæder jeg mig utrolig meget til at skulle prøve kræfter med."

Benjamin Elgaard,
Senior Account Manager

"Jeg startede som supporter i vores screening afdeling, hvor jeg efter et stykke tid blev afdelingsansvarlig. Mine spidskompetencer har altid været indenfor service og salg, så da jeg fik tilbudt jobbet som Account Manager, takkede jeg hurtigt ja. Jeg er glad for at være landet i en virksomhed hvor der er så stor fokus på personlig udvikling" 

Boris Kapor,
Senior Account Manager

"Jeg arbejdede som ingeniør i Serbien i 4,5 år da min kone og jeg besluttede os for at flytte til Danmark. Efter et par måneder fik jeg job hos Foxway Distribution som Account Manager for Balkan. Jeg nyder rigtig meget den gode energi der er på teamet og mine kolleger i afdelingen"