Oplev HP Renew

Attraktive priser og refabrikerede
produkter så gode som nye

Hvad er HP Renew?

Der findes en smart måde hvorpå man kan udnytte og genbruge produkter som ikke længere bruges, men som alle er perfekt stand - og det er ved at ’re-fabrikere’ dem. Sådanne produkter tilbyder HP igennem sit HP Renew program

HP Renew produkter er konkurrencedygtige produkter med attraktive priser og samme høje kvalitet som alle andre HP produkter. Renew produkter er typisk returneret demoudstyr eller overproduktion fra fabrikken. Andre produkter er returneret af kunder i forbindelse med aflyste ordrer eller indgået via indbytningsprogrammer. Renew produkter er af høj kvalitet og ofte helt nye, komplet istandsat og testet af HP.

Alle HP Renew-produkter sælges med original HP fabriksgaranti fordi de har samme ydeevne som nye HP produkter.  

Bliv forhandler

Hvordan refabrikeres HP Renew produkter?

Omfabrikerede HP Renew-produkter gennemgår en grundig kvalitets-/testproces inden produkterne refabrikeres til deres oprindelige tilstand og ydeevne. Ethvert produkt i HP Renew-porteføljen er grundigt testet for at sikre, at den overholder de samme høje standarder som nye produkter, hvorefter produktet igen sælges og tilbydes den originale og fulde HP-garanti. Derudover sælges HP produkterne også med samme service- og supportmuligheder som det oprindelige produkt og de nyeste software-revisioner er også installeret.

Hvilke fordele får man ved at handle HP Renew produkter?

HP Renew er et godt alternativ til kunder som ønsker et budgetvenligt alternativ. HP Renew tilbyder produkter af høj kvalitet med fuld garanti men til en lavere pris. HP Renew tilbyder den nyeste HP teknologi og er typisk produkter som er udgåede eller ikke længere tilgængelige fordi de er blevet erstattet af nyere modeller eller serier. I nogle tilfælde er den nyeste og bedste teknologi et must – i andre tilfælde kan et HP Renew produkt være et godt og billigere alternativ.    

Bliv forhandler af HP Renew

 

Som forhandler af HP Renew får du adgang til en spændende forretningspotentiale med et færdigt forretningskoncept.

Mere værdi for pengene. 

Køb af et produkt fra HP Renew giver samme ro i sindet ved køb af et nyt produkt og tilbydes med en rabat på mindst 15% af den tilsvarende nye produktpris. Et Renew produkt har samme funktionalitet, stabilitet og ydeevne som et nyt HP produkt.  

 

Bliv forhandler

Mere værdi for pengene

Spar mindst 15% med et HP Renew produkt kontra et nyt HP produkt. Renew har samme driftssikkerhed, ydeevne og garanti som nye HP produkter.

 

HP certificeret kvalitet

HP Renew produkter gennemgår en komplet refabrikations- og testproces, der sikrer at produkterne lever op til HP’s høje standard samt de originale fabriksspecifikationer.

 

Fuld HP garanti

Original HP kvalitet med samme ydeevne som nye produkter.

Miljøvenlig

HP Renew sikrer at returnerede, udlånte eller demoprodukter renoveres grundigt, så de kan udnyttes fuldt ud og ikke ender unødigt spildt.

Kvalitetsgaranti

HP Renew produkter er inddelt i 3 forskellige kvalitetskategorier: Guld, sølv, bronze – der har hver sin egen pris/kvalitets klassificering

GULD PRODUKT

Tilstand: Ny
Emballage: Original HP emballage
Garanti: Original HP garanti 

 

SØLV PRODUKT

Tilstand: Ny eller demo med mindre kosmetiske ridser 
Emballage:Original HP emballage
Garanti: Original HP garanti

 

BRONZE PRODUKT

Tilstand: Som sølv, men kan have ridser på kabinet (IKKE skærm)
Emballage: Original HP emballage
Garanti: Original HP garanti

 

Fuld HP garanti

 

Alle HP Renew produkter er dækket af fuld HP garanti som nye detailprodukter. Det betyder, at HP Renew altid er en sikker og pålidelig løsning. 

Produktsortiment

 

HP Renew produktsortiment dækker en bred vifte af produkter, der omfatter tablets, notebooks, desktops og workstations. 
For mere information - log ind på vores webshop for at se hele HP Renew produktsortimentet.

Se HP remanufactured produkter her