Vores forretningsmodel

Nyt og brugt IT hardware.
Læs mere om vores kvalitets- og prisprogram her.

Vores kerneforretning er handel med overskudsprodukter der udgør både brugt IT hardware og helt nye produkter direkte fra førende IT producenter

 

Bliv kunde »

Vi er en af Europas førende IT-distributører af overskudsprodukter, og bidrager hermed positivt til udviklingen af bæredygtig IT og cirkulær økonomi. Vi har specialiseret os i levering og håndtering af premium brands som Lenovo og HP samt infrastruktur produkter fra APC by Schneider Electric og CommScope m.fl. 

Hvert år hjælper vi mere end 3.000 kunder fordelt på 70 lande, og vi håndterer mere end 100.000 forsendelser hvert år fra vores hovedkontor i Danmark og vores fire salgskontorer i Europa. 

Vores forretningsmodel er inddelt i tre forskellige kategorier således vi kan imødekomme vores kunders forskellige behov og budgetter; New Retail, Remanufactured og Refurbished. 

Vores produkter er inddelt i 3 kategorier: 

New Retail
Remanufactured
Refurbished

New Retail

Nye produkter. Original emballage. Original garanti.

 

New Retail er til kunder som efterspørger nyere produkter til en lavere pris. Vi køber nye og ubrugte produkter direkte fra IT-producenterne der ofte har erstattet deres udbud med nyere modeller og serier

Alle produkter leveres i ubrudt original emballage og inkluderer den oprindelige produktgaranti fra producenten. Vi kan hermed tilbyde vores kunde nye produkter af meget høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Remanufactured

Overskudsprodukter. Original garanti. Original eller specialudviklet emballage.

 

Remanufactured kategorien repræsenterer overskudsprodukter fra aflyste ordrer, eller nye produkter hvor fx. den originale emballage har været beskadiget under transport. Via certificeret kvalitetsstyring og testprocesser optimeres og forlænges produkternes levetid så de igen kan indgå i markedet som 'nye' ift funktionalitet, kvalitet og ydeevne. Fordi vi udelukkende anvender certificerede teknikere i vores DCC kvalitetsprogram bliver produkter fra denne kategori tilbudt med original producentgaranti - men bare til en lavere pris hvor man sparer op til 30% af nyprisen. 

Remanufactured produkter kommer i enten specialfremstillet emballage eller original emballage og inddeles i tre kvalitetskategorier (guld, sølv, bronze) afstemt ift tilstand og pris.

Læs om Lenovo Remanufactured »

Læs om HP Renew »

Refurbished

Brugte istandsattte produkter. Neutral emballage. DCC garantiprogram.

 

Refurbish kategorien repræsenterer brugt men bæredygtigt IT-hardware som istandsættes, testes og opgraderes før de gensælges. Vores dygtige teknikere håndterer hele istandsættelse-/testprocessen selv og hermed kan vi tilbyde IT-produkter af god kvalitet til attraktive priser. Produktion af IT-udstyr udgør en betydelig andel af CO2 udledningen, og man bør derfor altid overveje om brugt IT-udstyr kan være et lige så godt alternativ som nyt. Brugt og bæredygtig IT er derfor et rigtig godt valg og alternativ for en sund forretning - både for miljøet og budgettet. Meget IT-udstyr udskiftes ofte efter kort tid på trods af produktets ydeevne og stand stadig er intakt, i god stand og har gode anvendelsesmuligheder.

Vi tilbyder refurbish produkter inden for tre forskellige produktkvaliteter (A,B,C) og priser der alle leveres i neutral DCC emballage og med DCC garantiprogram.

Læs om produktkvaliteter »

who said new is better?
better is better.