Vi designer små og store datacenter løsninger, fra del-elementer i serverrum til total-løsninger.

Serverrum & Datacenter

Kvalitet giver øget driftsikkerhed

Et serverrum eller datacenter fra Foxway Distribution sikrer din virksomheds data og ofte en god nats søvn.

Mange virksomheder har de seneste år lagt alle deres data op i ’Skyen’ uden tanke på den risiko, det indebærer. I dag trækker en række virksomheder en del af deres data hjem igen i virksomhedens eget datacenter. Vi kalder det en hybrid-løsning.

I enhver virksomhed er der forretningskritisk data, som ikke skal komme andre i hænde. Er du sådan indrettet, at du ikke tror på ting, du ikke kan se, så kontakt os og få et tilbud på en løsning, som du både kan se og røre i form af et fysisk datacenter indrettet og bygget op af markedets bedste produkter leveret af bl.a. APC by Schneider Electric. Vi sikrer den rette power, backup, køling og service.

Vi kan hjælpe dig med at holde godt øje med dit datacenter via overvågning, og vi passer på det ved at sørge for at serverne befinder sig i de optimale miljøer i forhold til temperaturer (køling), nødstrøm, installationsgulve og en serviceaftale.  

Vi designer både små og store datacentre fra delelementer i serverrum til hele datacenter-totalløsninger, og vi er lagerførende i langt de fleste produkter, hvilket betyder, at vi kan levere hurtigt.

 
 

Er du forberedt på strømafbrydelse?

Strømafbrydelse er typisk omkostningstungt

Udover de indlysende sikkerhedsproblemer, det skaber, så kan det medføre mistede kunder og produktivitet, som i sidste ende betyder lavere indtjening.

Gode samarbejdspartnere giver det bedste resultat

Foxway Distribution samarbejder med de bedste i branchen, og vi erkender, at partnerskab er essentielt, når man skal stille med det skarpeste team. Det gør vi med vores stærke og mangeårige samarbejde med Schneider Electric, som er global leder indenfor UPS, serverrum og batteri backupløsninger.

APC by Schneider Electric produkter giver sikkerhed i IT-infrastrukturen. Det er både, når det gælder UPS nødstrøm, overspændingsbeskyttelse og fysisk infrastruktur. Ved at samarbejde med os får du glæde af Foxway Distribution's stærke partnerskab med Schneider Electric samt vores samlede kompetencer, som sikrer dig og din forretningsvækst.

Kontakt os for at høre mere om bl.a. nødstrøm »


Smart-UPS


Kompetenceområder

Vi kan tilbyde alt i totalløsninger fra Datacenter løsninger til containerløsninger (Turn Key løsninger).

Kontakt os for en uforpligtigende snak »

UPS nød­strøm

Foxway Distribution har stor erfaring med etablering af UPS nødstrømsanlæg. Vi har Danmarks største lager af APC UPS by Schneider Electric.

APC UPS er kendt for sin pålidelighed og er et af verdens førende mærker inden for nødstrøm.

Vi tilbyder nødstrømsprodukter fra 350VA til 2MW.

Nødstrømsanlæg »

Køling

Køling af netværksskabe, serverkøling, rackkøling og inRow køling til datacentre er utrolig væsentligt at have styr på.

Med vores lange erfaring kan vi hurtigt rådgive i, hvilket køleanlæg der er nødvendigt i forbindelse med serverkøling. Vi designer også køleløsninger til kritiske køleproblemer i ethvert IT-miljø.

Anlæg til serverkøling leveres af APC by Schneider Electric.

Schneider Electric køling »

Køledøre løsning og teknologi

New Nordic Data Cooling (NNDC) har udviklet en patenteret køleløsning til serverracks fra 2 kW op til 220 kW pr. skab, som samtidig minimerer energiforbruget.

Systemet håndterer effektivt køleproblemer og tilbyder aktive og passive kølemuligheder, der imødekommer stigende kølebehov, miljøvenlighed og energieffektivitet.

NNDC køling »

Rack til servere

Vi tilbyder rack / serverskabe i mange varianter, fra 6U til 48U i højden, med alt i tilbehør såsom tool-less kabel styring, hylder, airflow management etc.

Udvalget spænder fra vægskabe, 19" rackskabe, gulvskabe samt tilbehør til de helt store og mere skræddersyede løsninger tilpasset dine behov.

Schneider Electric rack »

Rittal rack »


Installationsgulve

Hvis der er behov for massiv kabling med stor fleksibilitet og nem adgang til hele installationen, så kan den optimale løsning være etablering af Uniflair installationsgulve.

Installationsgulvene er modulære og kan nemt tilpasses ethvert behov og rum.

Foxway Distribution er autoriseret distributør af Uniflair tekniske gulve fra Schneider Electric.

Installationsgulve »

PDU

Vi tilbyder en lang række PDU’ere, og har med garanti en, som er dimensioneret til din virksomheds behov. Det er lige fra Basic PDU’er til simple opgaver, til Metered PDU’er, hvis man har brug for overvågning og Switched PDU’er, hvis man også vil have mulighed for at fjernbetjene udtag.

Kabler – de rigtige kabler er dyre, de forkerte er endnu dyrere

Hos Foxway Distribution lagerfører vi fiberkabler, kobberkabler og patchkabler. Vi forhandler hele AMP Netconnects produkt portefølje. Her har vi primært fokus på CommScope datacenter produkter: AMP Netconnect preterminerede kobber- og fibersystemer.

Vi designer både større og mindre kablingsløsninger og er altid i stand til at skabe den motorvej, der gør din IT-investering optimal. De rette kabler kan gøre en kæmpe forskel, og de forkerte kabler kan ende med at blive en kæmpe udgift.

Fiberkabel beskyttelse

FiberGuide produkter er designet til at sikre optimal kabel-beskyttelse.

FiberGuide opretholder en minimal bøjningsradius i hele systemet, uanset systemstørrelse.

FiberGuide »


Canalis - kanalskinner og kabelføring

Robuste løsninger til distribution af elektricitet. Vi tilbyder forskellige typer løsninger til distribution af elektricitet ved hjælp af kanalskinner, kabelstiger, trådstiger og tagrender.

Det kompakte design og den høje beskyttelsesgrad gør løsningerne ideelle til de fleste bygninger og formål.

Canalis »

Serviceaftale – vi tjekker dit udstyr i tide

En serviceaftale sikrer dig mod, at en mindre detalje kommer til at koste nedetid på dit IT-udstyr. Afhængig af UPS og installation har batterierne behov for vedligeholdelseseftersyn eller udskiftning. Da batteribanker kan være meget bekostelige, kan der spares mange omkostninger via rettighed omhu og et serviceeftersyn. Vi tilbyder både mindre og større serviceaftaler på UPS, køl og andet APC udstyr. Kontakt os for et tilbud på en serviceaftale eller blot et enkeltstående serviceeftersyn.

Overvågning af anlæg – også når du sover

Hos Foxway Distribution tilbyder vi software, som kan overvåge dit datacenter døgnet rundt året rundt. Med EcoStruxure IT Expert og EcoStruxure Asset Advisor abonnement bliver du tilkoblet et døgnbemandet overvågningscenter. Her overvåger IT-eksperter dit datacenter, og reagerer ved den mindste usikkerhed. Med i abonnementet er rådgivning 24/7.

EcoStruxure overvågning »

Datacenter tjek

I tæt samarbejde med ingeniører fra Schneider Electric udfører vi tjek af datacenter og udstyr. Vi undersøger dels nuværende funktionalitet og hvorvidt, der kan optimeres. Ofte er der store besparelser at hente ved selv små tiltag. I forbindelse med et datacenter-tjek udarbejder vi en rapport, der indeholder dokumentation, resultater og anbefalinger til forbedringer i forhold til at sikre levetid og optimere energiforbruget

Vi kan optimere eller etablere

+ 25 års erfaring

Vi er landsdækkende

Skræddersyede løsninger

 
 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen så vender vi retur med det samme.

 

Kontakt os gerne

Du er altid velkommen til at ringe direkte, eller skrive, til Tina om stort og småt.

Tina Kristensen

Inside Sales Representative

phone +45 6360 1188

mailtina.kristensen@foxway.com

Tina Kristensen


Datacenter
Virksomheder på + 100 medarbejdere

Vi hjælper med opbygning og design af eget datacenter med maksimal power, der 100% matcher din virksomheds behov for optimal sikkerhed. Et datacenter fra Foxway Distribution består af produkter fra APC by Schneider Electric:

 • Rack og PDU’er
 • Kabler
 • UPS nødstrømsanlæg
 • Brandslukning
 • Køleanlæg
 • Installationsgulve
 • Overvågning 24/7
 • Software
 • Serviceaftale.

Vi sørger for det nødvendige for at bygge markedets bedste og mest sikre datacenter. Et APC Datacenter kan ligge i eksisterende bygninger, men det kan også bygges i helt nye bygninger i nærheden af din virksomhed.

Serverrum
Virksomheder fra 1-100 medarbejdere

Vi rådgiver dig fra første henvendelse i forhold til kapacitet, power, køling, indretning af serverrummet, rack, software og hardware. Et serverrum er en optimal løsning for den virksomhed, som vil have en hybrid-løsning. Her fastholder vi en del af virksomhedens data ude i ’Skyen’, mens det forretningskritiske og mest personfølsomme opbevares sikkert i det fysiske serverrum i din virksomhed. Vi bygger tilpassede serverrumsløsninger, med produkter fra APC by Schneider. Det kan være SMARTBUNKER, EDGE løsning hvor indholdet kan bestå af:

 • Racks
 • UPS nødstrømsanlæg
 • Kabling
 • Brandslukning
 • Køleanlæg
 • Installationsgulve
 • Software
 • Overvågning
 • Serviceaftaler.

Kort sagt alt hvad der kræves for, at du får opbevaret dine data 100% sikkert.

 
 

Kom godt i gang - kontakt os

For mere info kontakt os på infrastructure.dcc@foxway.com eller ring direkte til os.

Reno S. Nielsen

Sales Director

phone +45 8764 1080

mailreno.nielsen@foxway.com

Reno S. Nielsen

Peder Roungkvist

Senior Account Manager

phone +45 8764 1086

mailpeder.roungkvist@foxway.com

Peder Roungkvist

Tina Kristensen

Inside Sales Representative

phone +45 6360 1188

mailtina.kristensen@foxway.com

Tina Kristensen