Levetidsforlængende service

Opdatering, optimering og rensning af computere. Inklusiv 2 års garanti.

Tilføj 3-4 års fornyet energi

Levetidsforlængende service betyder, at levetiden på en almindelig arbejdscomputer som regel kan forlænges ca. 8 år uden at påvirke det daglige arbejde. Løsningen er mere bæredygtig end nykøb, og økonomien er naturligvis også bedre. Vi dokumenterer Co2 besparelsen.

"En af de store økonomiske poster i det offentlige har historisk set været udskiftning af IT-udstyr. Der er ikke kun tale om udgiften til den enkelte medarbejders arbejdscomputer men ofte også udskiftning af den tilhørende dockingstation m.m. Heldigvis er der kommet større fokus på cirkulære og bæredygtige løsninger, som giver sundere økonomi og mindre belastning af miljø. Det er faktisk en no-brainer."

/ Timmi Bräuner, Sales Manager, Denmark

Næsten bedre end ny

Selvom en computer er 3-4 år, så kan den som regel stadig køre de samme systemer og fagprogrammer, som bruges i det daglige arbejde. Computeren er måske blevet lidt beskidt og en anelse sløv af tredjepartsprogrammer og lignende, som er opsamlet gennem årene. I det tilfælde kan man med fordel køre en levetidsforlængende service, som indeholder opdatering, optimering og rensning af maskinen, så computeren bliver gjort klar til yderligere 3-4 års drift, før det igen kan være tid til en levetidsforlængelse.

Teknisk set bliver en levetidsforlænget computer på mange måder bedre, end da den var ny, idet nyeste software bliver installeret. Det betyder også, at gammel data bliver slettet - så skulle der ligge spyware og personfølsomme oplysninger på computeren, så kan man være sikker på, at det er væk, når computeren er levetidsforlænget. Det dokumenterer vi. Levetidsforlængelse fornyer samtidig den almindelige garanti på computeren med yderligere 2 år (batteri undtaget).

Kontakt os

Rasmus B. Christiansen, Account Manager
rasmus.christiansen@foxway.com

Vi er leverandør af

Cirkulære IT-løsninger

Foxway er Nordens førende leverandør af cirkulære IT-løsninger for en mere bæredygtig fremtid.