×

Skal vi tage en snak?

Vi kan tage en uforpligtende snak om jeres muligheder, hvis du ønsker det.

+45 8764 1081

Skriv til os »

Device as a service

Omkostningskontrol over alle IT enheder

Forenklede og cirkulære IT services

Foxway udbyder bæredygtige IT-løsninger ved at tilbyde IT-udstyr og services via en unik cirkulær forretningsmodel. Vores ambition er at være den førende virksomhed i Europa inden for bæredygtige IT-servicer og genbrug af elektronik. Vi tager os af den fulde styring af livscyklussen med målet om at maksimere IT-udstyrets levetid. Vi skaber betingelserne for, at du kan få mest muligt ud af dit IT-udstyr ved at give dig mere kontrol, skalerbarhed og overblik. Med Foxway får du den komplette løsning med én kontaktperson fra én partner. Vi udbyder og udruller vores services i mere end 130 lande.

"Det er altid afgørende i denne form for logistik at holde styr på vores udstyr og sikre, at det når ud til den rette person på det rette tidspunkt. Vores samarbejde med Foxway har hjulpet os med at få bedre kontrol over vores IT-udstyr."

/ Fredrik Nygren, Director Global IT Operation, AFRY

Førende As-a-Service udbyder

For virksomheder kan det medføre betydelige omkostninger og tid at forny en flåde af IT-udstyr hvert tredje eller fjerde år. Foxways As-a-Service er designet til store virksomheder, som vil øge deres produktivitet og vil drage fordel af skalerbarhed og IT-udstyrets investering. Med vores servicer kan du vælge blandt et bredt udvalg af IT-udstyr fra verdensførende producenter, og du får fuld support til styring af livscyklussen med ekstra værdiskabende servicer. På månedlig basis. Vores partnerskab starter den dag, du modtager dine enheder, og det fortsætter, indtil de på sikker vis tages ud af brug. Foxways As-a-Service-model, med fokus på cirkulær IT, gør det muligt at lade profitabilitet og bæredygtighed gå hånd i hånd med dine forretningsbehov.

Kontakt os

Mark Mortensen, Head of Sales Denmark, CWS
mark.mortensen@foxway.com

Kerneydelser

Komplet styring af IT livscyklus

Foxway tilbyder en komplet intern løsning til styring af livscyklussen fra køb og levering til bortskaffelse. Vores styring af livscyklussen for IT-udstyr er udviklet til at give dig kontrol, overblik og skalerbarhed. Fra tidspunktet, hvor du modtager dit udstyr, til dagen, hvor det bortskaffes, er vi der for dig. Vores miljøvenlige styring af livscyklussen og bortskaffelsesprocessen er et glimrende eksempel på, hvordan IT-afdelinger kan blive en del af den cirkulære økonomi.

Planlægning og indkøb

Vi arbejder altid sammen med dig for at identificere dine behov, og vi er i tæt dialog med leverandører og producenter. Med vores service får du fuld adgang til:

 • Bestillingsportal
 • Godkendelsesflow
 • Ordrebehandling
 • Rapporter og indsigt

Logistik

Vi tilbyder regional, national og global support fra enkelte produkter til større pakkeløsninger. For at sikre tilgængeligheden af standardprodukter tilbyder Foxway en kundespecifik buffer. Med vores service får du fuld adgang til:

 • Global logistik service
 • Tilpasset bufferlager
 • Præinstallation og konfiguration

Inventar og support

I Foxways digitale platform får du al den nødvendige information om dit IT-udstyr; status og økonomiske informationer. I vores Asset Management System får du muligheden for at spore enheder helt ned til det individuelle niveau, mens du også kan få det fulde overblik over alt udstyr. Foxway kan også tilbyde dig adgang til din egen integrerede serviceportal. Med vores service får du fuld adgang til:

 • Webshop
 • Asset Management
 • Sagsbehandling og support
 • IT Asset Disposition (ITAD)
 • Indsigt og rapportering
 • Ledelse og styring

Fleksible betalingsløsninger

Vi tilbyder enkle og effektive betalingsløsninger – altsammen med en månedlig betaling. Det giver muligheder for mere kontrol og overblik til afdelinger og på individuelt niveau. Vi tilbyder også gode forsikringsløsninger.

Circulær service

Når du vælger Foxway, tager du en ansvarlig og aktiv beslutning om at støtte en cirkulær livscyklus for IT-udstyr, som tillader det at have et første, andet, tredje, fjerde … liv. Med vores service, vores dygtige og engagerede personale og dedikerede ledelse er vi her for at gøre en forskel.

Finansiering og forsikring

Ved at finansiere gennem os, kan du foretage den rigtige investering på det rigtige tidspunkt. Som et alternativ til køb tilbyder vi finansiering gennem Foxway Finance AB. Lejen er fast gennem kontraktperioden og opkræves som et månedligt beløb. For at kunne tilbyde en attraktiv månedlig omkostning foretager vi en investering i restværdien for udstyret, når det har endt sin livscyklus ved jer. Dette betyder, at den samlede månedlige omkostning gennem kontraktperioden bliver lavere sammenlignet med køb af IT-udstyret.

Gør det nemt

Værdiskabende services

Vi giver dig den nødvendige støtte fra den dag, hvor du modtager dit IT-udstyr, indtil det tages ud af brug. Vi har en modulær, skalerbar og bæredygtig tilgang til levering af IT enheder og værdiskabende services til stor gavn for vores kunder. Kunder som både er lokalt og globalt repræsenteret.

Enhedsstyring

Foxway kan fungere som en del af kunders IT-hold. Vi kan frigøre tid til dig ved at løse al daglig vedligeholdelse og monitorering af konfiguration, datapolitikker og applikationer. Enhedsstyringsservicen, som opererer i et cloudbaseret miljø, består af certificering, pakketering, konfigurationer, compliance, softwareforsyning og support. Dette er en ekstra værdiskabende service til kunder med høj sikkerhed, tilgængelighed og produktivitet.

ITAD

ITAD (IT Asset Disposition) er en stor del af vores forretning. Det gør os unikke som den eneste udbyder i vores felt, som håndterer hele livscyklussen af IT-udstyr. Foxways ITAD gør det nemmere at sparke nyt liv i gamle enheder på en miljøvenlig måde. Vi vil gerne give vores enheder en anden, tredje eller endda fjerde livscyklus ved at omplacere din virksomheds udstyr og enten genbruge det eller gensælge det.

 
 

Vil du vide mere?

Udfyld gerne formularen så vender vi retur hurtigst mulig.

Kontakt os gerne

Du er altid velkommen til at ringe direkte, eller skrive, til os om stort og småt.