Pressemeddelelse.

Foxway opkøber DCC og styrker sin position på det danske marked.

Dansk Computer Center A/S (”DCC”) bliver en del af den svenske Foxway Group. DCC er dansk markedsleder indenfor remarketing af nye og circulære IT produkter. Transaktionen er et vigtigt skridt i Foxway's strategi om at blive den ledende specialist indenfor IT lifecycle management i Europa.

DCC bliver en del af Foxway Group.

Foxway opkøber DCC og styrker sin position på det danske marked

I de seneste år har Foxway ekspanderet hurtigt og er idag én af de største specialister i IT lifecycle management i Europa. Foxway har en årlig omsætning på SEK 4 mia. og har mere end 900 ansatte i 7 lande.

DCC er én af Europa’s største distributører af cirkulære IT produkter. DCC har en årlig omsætning på DKK 775 mio. og beskæftiger mere end 100 ansatte i Danmark, Sverige, Tyskland, Spanien og Letland. Med DCC’s hovedsæde i Hinnerup ved Aarhus styrker Foxway deres position i Europa, og især i Danmark, indenfor sourcing, reparation og genbrug af IT produkter.

"Vi er glade for at kunne byde DCC velkommen til Foxway Group. DCC vil tilføre os en solid base i Europa, på hvilken vi vil udvide vores stærke tilbud indenfor cirkulære IT løsninger til både kunder og partnere. Sammenlægningen med DCC giver en unik mulighed for at udvikle vores eksisterende forretning i både Danmark og det øvrige Europa", udtaler Martin Backman, Chief Executive Officer i Foxway Group.

Den øgede opmærksomhed på miljøet giver grobund for en ny forbrugsmodel og en øget efterspørgsel efter genanvendelige computere og andet IT udstyr. Dette giver unikke muligheder for yderligere ekspansion for Foxway. IT asset disposition (ITAD) og IT Asset Management (ITAM) er nøglen til genbrug af IT produkter, og her spiller Foxway en vigtig rolle.

"Vi glæder os til at blive en del af Foxway Group. Sammen vil vi tilbyde endnu stærkere bæredygtige IT løsninger, en mission DCC har arbejdet med siden 1995, nu blot i en langt større skala. Alle partnere, forhandlere og kunder vil fortsat blive tilbudt førsteklasses produkter og løsninger fra én nu endnu større suite af services. Dette nye kapitel er en hjørnesten, ikke kun for det nye fællesskab, men for hele IT branchen", siger Kent H. Jeppesen, administrerende direktør i DCC.

Transaktionen skal godkendes af Konkurrencestyrelsen, hvilket forventes at ske inden udgangen af 1. kvartal i 2022.

Houlihan Lokey har været finansiel M&A rådgiver og Hansen Law har været juridisk rådgiver for Foxway. Due diligence er udført af PwC og Gorrissen Federspiel. Sælger har være repræsenteret af Atrium Partners som finansiel M&A rådgiver og Bech-Bruun som juridisk rådgiver.

Yderligere information kan fås på foxway.com

Kontakt

Martin Backman, Chief Executive Officer i Foxway Group
martin.backman@foxway.com
+46 708 644222

Kent H. Jeppesen, administrerende direktør i DCC
keje@dcc.dk
+45 8764 0662